8 enkla fakta om hur man kan köpa receptbelagda läkemedel online – beskrivning av åldrande vård

8 enkla fakta om hur man kan köpa receptbelagda läkemedel online säkert – åldrande vård beskriven

https://apoteksv.se

I sitt eget initiativ för att skärpa de omätbara priser som amerikanerna betalar ut för många viktiga droger, presenterade Trump-ledningens sista månad en plan som säkert skulle legalisera import av beslutade receptbelagda läkemedel från länder där de säljer för mycket mycket mindre. Programmet handlar dock om import helt enkelt på detaljhandelsnivå; det är faktiskt ljudlöst om transaktionerna genom miljoner amerikaner som för närvarande förvärvar sina mediciner utanför USA.

I många fall utför de det av ångest. Det är det enda sättet att de lätt har råd med de läkemedel de behöver för att hålla sig friska och balanserade eller levande. Förutom att de utför det oavsett försiktighetsåtgärder från måltider och läkemedelshantering, liknade på grund av läkemedelsindustrin, angående hotet om förorenade eller till och med förfalskade produkter.

apotek. För individer tillsammans med diabetesproblem kan oförmågan att betala för USA-priser för blodinsulin vara en nödvändighetsfråga, och det är därför som många hushåll vill till Kanada eller Mexiko för att tillgodose deras behov. Robin Cressman, som faktiskt upptäcktes med typ 1-diabetes mellitus 2012 och faktiskt har slutat vara en röstsupporter för lägre läkemedelsnivåer, nämner att trots att hon hade en försäkring betalade hon för 7 000 dollar per år för båda insulinmedicinerna. behov: Lantus och Humalog.

När hon var på flykt i Tijuana 2015 kom hon in i en handfull apotek för att ta reda på om de behöll hennes läkemedel. Tillsammans med lite fanfare, hävdar hon, lyckades hon få båda drogerna över disk för lägre än 10% av vad de kostade henne norr om gränsen. “Jag lämnade Tijuana den dagen definitivt skakande med tanke på att jag inte kan tro exakt hur mycket lätt det var för mig att få mitt hormoninsulin”, påpekar hon, “men dessutom exakt hur lite pengar det kostade samt exakt hur svårt Jag erhölls i USA ” Om du faktiskt planerar att korsa gränserna för dina läkemedel eller till och med skaffa dem med ett onlineapotek utomlands, här är några saker du borde förstå.

Täckning och kostnad – Myprime.com för nybörjare

2: Det är osannolikt att du verkligen kommer att bli åtalad. Även med det officiella förbudet tillåter FDA-tips statliga lösningar för att undvika administration “när mängden och funktionen faktiskt är klart för individuellt bruk, och även artikeln saknar ett orimligt hot mot konsumenten.” Individuell användning innebär vanligtvis ungefär en 90 dagars källa.

Människor som är kunniga om tekniken säger att du normalt kan passera genom skräddarsydda saker utan mycket krångel om du tar slut på läkemedlet än tre månader, du förkunnar det för skräddarsydda ämnen och du avslöjar dem också som en läkare ordinerad eller en läkare. privat tänk på att bevisa att det är för individuellt bruk, tillsammans med kontakt med relevant information för din läkare.

Att beställa läkemedel online från utomeuropeiska läkemedelsbutiker har också en tendens att gå främst obestridd. Officiellt kan FDA enkelt vägra entrén till paketet vid en internationell postanläggning. “Det händer faktiskt från tid till annan”, men ändå sällsynt, säger Levitt. Det är mycket vanligare att laster som utför klaras av under många dagar i väntan på FDA-inspektion.

Ett betydligt större hot om du faktiskt letar efter mediciner utomlands är att du verkligen inte kunde få det du köpte och att det inte heller kunde vara säkert. “Det finns faktiskt en massa skrot i läkemedelsklotet”, säger LÄKARE Ken Croen, läkare vid Scarsdale Medical Group i Westchester Region, N.Y., som uppmanar de flesta av sina medarbetare att exakt hur man köper läkemedel ordentligt i Kanada.

Close Menu